Seminaries & meetings

Bedrijven

Zorgeloos vergaderen

Onze vergaderruimte is geschikt voor meetings tot 25 personen (theaterstijl). De ruimte is uitgerust met alle vergaderfaciliteiten: projectie, flipchart, vlotte WIFI, akoestische panelen ... Alles is aanwezig om samen zorgeloos te vergaderen of te brainstormen.

De zaal kan ook gehuurd worden voor dagseminaries. Indien gewenst voorzien wij een heerlijk ontbijt, een verfrissende koffiebreak of een lichte lunch.

Voor meer info, stuur ons een mailtje of vraag om een vrijblijvende offerte! Prijs voor de huur van onze vergaderruimte is vanaf 150 euro. 


Heerlijk overnachten

Het Abdeshof beschikt over 6 ruime kamers, elk met eigen sanitair en airco. In totaal kunnen er 25 gasten overnachten. Na een verkwikkende nachtrust, starten jullie de dag met een lokaal ontbijtbuffet en zicht op het uitgestrekte polderlandschap.


Ligging

Het Abdeshof is rustig gelegen in het midden van de Middelkerkse polders en op wandelafstand (2 km) van de zee. Gezien de centrale ligging aan de Belgische kust vormen wij de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de nabijgelegen kuststeden. 

 


Teambuilding op maat

Door onze jarenlange ervaring binnen de event- en toerismesector kunnen wij een brede waaier aan teambuildingsactiviteiten aanbieden. Hiervoor werken wij onder meer samen met de beste partners uit de streek.

Een activiteit op zee of toch liever op het droge? In onderling overleg stellen wij een programma op maat van jouw team samen


TROEVEN

  • Vlotte bereikbaarheid en centrale ligging

  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid

  • Volledig uitgeruste ruimte: akoestische panelen, vlotte WIFI, projectie, flipchart,...

  • Rust en 100% privacy gegarandeerd

  • Genieten van een verkwikkende nachtrust? Overnachting mogelijk

  • Tussendoor even uitwaaien? Wij bieden ook teambuilding activiteiten aan

  • Groene en landelijke omgeving